Wilt u een (multi) split unit airco kopen?

Fenroy biedt een ruim assortiment aan verschillende airco’s voor thuis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw slaapkamer en/of woonkamer in de zomer comfortabel koelen. Bovendien kunnen onze airco's u ruimten ook voorzien van verwarming. In de winter is dat wel zo fijn. Bij Fenroy kunt u gemakkelijk een split airco kopen en installeren. 

Bekijk hier alle voordelen van een airconditioning 

Advies op maat

Een airconditioning systeem kan een behoorlijke uitgaven waar u goed over na wilt denken, en dat snappen wij. Daarom staat ons team altijd klaar om een eerlijk en vrijblijvend advies aan u te geven. Door onze flexibele instelling en het vermogen om mee te denken, helpen wij u graagverder. Chat gemakkelijk online of stuur ons een mailtje. U kunt ook een afspraak inplannen met een adviseur.  
Om een afspraak te maken, kunt u ons mailen op info@fenroy.nl 
De afspraak is geheel vrijblijvend en gratis. 
Wij instaleren op dit moment airconditioners in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland en Zuid-Holland. Ontdek de mogelijkheden en bestel uw airco online in onze webshop.

 

Weet u niet welke capaciteit airconditioning u nodig heeft? Bekijk hier het schema of klik hieronder op de gemaakte collecties.