EEN KOEL HUIS binnen 4 weken!

Vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan. 

Koele zomers. Warme winters!


Een airconditioner geeft u koeling op warme dagen en voordelige verwarming op koude winter dagen. Hierdoor kunt u flink besparen op de stookkosten. Daarnaast filtert een airco de lucht in de ruimte schoon waardoor er een schone lucht ontstaat zonder pollen, stof, rook, vieze geurtjes, schimmels en bacteriën. Ideaal dus voor mensen met hooikoorts of astma.


✔️ Flink besparen op stookkosten

✔️ Nooit meer warme zomernachten

✔️ Verwijdert stof, rook, vieze geurtjes, schimmels en bacteriën 

✔️ Fluisterstille werking

✔️ Ideaal voor mensen die snel last hebben van allergieën en aandoeningen aan de luchtwegen

Snelle montage binnen vier weken! 

BRL 100 gecertificeerd en F-gassen gecertificeerd 

Verzekerd van een goede en betrouwbare installatie.

Het beste advies en de hoogste kwaliteit

Het verhaal van Peter: €1000 per maand bespaard door te verwarmen met een airco! 

Koele zomers. Warme winters!


Een airconditioner geeft u koeling op warme dagen en voordelige verwarming op koude winter dagen. Hierdoor kunt u flink besparen op de stookkosten. Daarnaast filtert een airco de lucht waardoor er een schone lucht ontstaat zonder pollen, stof, rook, vieze geurtjes, schimmels en bacteriën. 


✔️ Flink besparen op stookkosten

✔️ Nooit meer warme zomernachten

✔️ Verwijdert stof, rook, vieze geurtjes, schimmels en bacteriën 

✔️ Fluisterstille werking

✔️ Ideaal voor mensen die snel last hebben van allergieën en aandoeningen aan de luchtwegen

Airconditioners 

Het wandmodel is het meest verkochte airco model en wordt overal gebruikt. Denk aan slaapkamers, woonkamers, keukens, etc. Door de plaatsing aan de wand wordt de gekoelde lucht hoog in de ruimte geblazen voor een goede verdeling. Dit model is zeer populair vanwege zijn ruimtebesparende, moderne ontwerp in combinatie met een hoge capaciteit en vrijwel geruisloze werking. Daarnaast zijn er nog cassette modellen, vloer modellen en kanaalunits. Cassette airconditioners worden gebruikt om grote ruimtes snel en efficiënt te koelen/verwarmen, vloer airconditioners zijn ideaal voor zolders en kleine krappe ruimtes en kanaal airco's zien we veel terug in hotels waar ze boven het plafond of in een kloof worden gemonteerd.

Door de extreem hoge gas prijzen van de afgelopen dagen ben ik opzoek gegaan naar een alternatief om mijn woning te verwarmen. Doordat ik al zonnepanelen had leek het mij een goed idee om te gaan verwarmen met airconditioners (lucht lucht warmtepomp). Fenroy Klimaattechniek heeft in mijn huis 10 airco's gemonteerd. Om mijn woonkamer van 80m2 te verwarmen ben ik slechts 1kwh per uur kwijt. Dit is maar 24 cent en dit wordt natuurlijk allemaal opgevangen door mijn zonnepanelen. In de koelmodus verbruikt de airco slechts 0,14 kWh. De combinatie van zonnepanelen en airconditioners heeft mij onafhankelijk gemaakt van de hoge gas prijzen in Nederland


Het verhaal van Peter: €1000 per maand bespaard door te verwarmen met een airco! 

Door de extreem hoge gas prijzen van de afgelopen dagen ben ik opzoek gegaan naar een alternatief om mijn woning te verwarmen. Doordat ik al zonnepanelen had leek het mij een goed idee om te gaan verwarmen met airconditioners (lucht lucht warmtepomp).  Fenroy Klimaattechniek heeft in mijn huis 10 airco's gemonteerd. Om mijn woonkamer van 80m2 te verwarmen ben ik slechts 1kwh per uur kwijt. Dit is maar 24 cent en dit wordt natuurlijk allemaal opgevangen door mijn zonnepanelen. In de koelmodus verbruikt de airco slechts 0,14 kWh. De combinatie van zonnepanelen en airconditioners heeft mij onafhankelijk gemaakt van de hoge gas prijzen in Nederland

Voor wie is een airco?


Alle voordelen van een airco op een rijtje!


✔️ Verkoeling en verwarming

✔️ Koelt en zuivert de binnenlucht

✔️ Fluisterstille werking

✔️ Besparen op uw gas rekening 

✔️ Gezonde en schone lucht creëren 


Waarom kiest u voor Fenroy Klimaattechniek? 

 

✔️Gratis advies

✔️Zomers een koel huis en ’ s winters voordelige verwarming

✔️Lagere energie rekeningen

✔️Professionele installatie door f gassen gecertificeerde vakspecialisten

✔️Met stijgende energie prijzen zoeken we naar (geld)besparende Offerte formulier
Vraag uw offerte op maat aan!

  • Adres
    Nijverheidsweg 6a, 1671 GC, Medemblik
  • Contact Gegevens
    info@fenroy.nl
    06 38 205 291

Offerte Formulier
Reviews van onze klanten
Bekijk onze projecten op Instagram!
@fenroyklimaattechniek

Wat klanten over ons zeggen:

Cassette Airconditioners

Cassette airconditioners worden gebruikt om grote ruimtes snel en efficiënt te koelen/verwarmen, Een groot voordeel van deze systemen is dat ze volledig in het plafond kunnen worden geïntegreerd. Hun onopvallende installatie zorgt voor een ideaal binnenklimaat, wat essentieel is voor professionele inrichtingen zoals kantoren, winkels, restaurants en kapsalons. Samen met u onderzoeken we graag de mogelijkheden die er zijn. 

Vloer airconditioners 

 Vloermodel airconditioners zijn ideaal voor gebruik in woonkamers of kleine kantoren. De airco  kan laag aan de muur bevestigd worden en is bijna niet te zien. De slanke, strakke ontwerpvoering maakt toepassing in bijna elke situatie mogelijk.

Kanaalunits

Een kanaal airco, beter bekend als inbouw airco wordt boven het plafond of in een kloof geplaatst, waardoor enkel de roosters zichtbaar zijn. Deze single-split unit wordt vooral gebruikt in hotelkamers en restaurants. Vraag onze specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco en de mogelijkheden . 

Wandmodel

Het wandmodel is het meest verkochte model en wordt overal gebruikt. In slaapkamers, woonkamers, keukens, werkkamers, gangen en kamers waar geen verlaagd plafond is. Door de plaatsing aan de wand wordt de gekoelde lucht hoog in de ruimte geblazen voor een goede verdeling. Dit model is zeer populair vanwege zijn ruimtebesparende, moderne ontwerp in combinatie met een hoge capaciteit en vrijwel geruisloze werking.
Over Ons
Uw ideale omgevingstemperatuur in huis! Daar zorgen wij graag voor bij Fenroy. Wij staan voor kwaliteit, comfort en deskundigheid. Wij ontwerpen, realiseren en beheren de best passende klimaatoplossingen die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Geen klus is ons te groot of te klein. 

Maak gerust een afspraak voor een gratis advies gesprek of kom langs bij ons op kantoor. Samen met u onderzoeken we graag de mogelijkheden die er zijn. De koffie staat klaar. 

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key
Advies gesprek
Vrijblijvend advies gesprek? Meld u direct aan. 
Wij komen graag bij u langs om advies op maat te geven. Vul het formulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een advies gesprek in te plannen. Ons installatie gebied is in Noord Holland
Vrijblijvend Advies Gesprek

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar kan een airconditioner hangen?

Een airco kunt u in vrijwel iedere ruimte in uw woning laten plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer zijn. In de meeste situaties wordt de airco

geplaatst aan de muur of boven een deurpost

Wat is het geluidsniveau van de airconditioner?

De binnenunit heeft een geluidsniveau rond de 19 a 24db. Dit is extreem stil en u kunt het vergelijken met de ruis van een paar boomblaadjes. Het geluid van de buitenunit ligt iets hoger. 


Volgens het bouwbesluit zijn er sinds 01-04-202 nieuwe regels over het geluidsniveau. Dit betreft niet het dB(A) van de unit, maar echt het geluidsniveau op de perceelgrens.


Er zijn dag- en nachtnormen. De norm van max 40 dB(A) blijft gehandhaafd als basis. Van 7.00 tot 19.00 uur mag iets meer geluid worden gemaakt, namelijk 45 dB(A) bij maximaal vermogen, mits de airco over een nachtstand beschikt. Die moet ervoor zorgen dat het geluidsniveau op de perceelgrens in de periode van 19.00 tot 7.00 uur niet boven de 40 dB(A) komt.


Er is niet één airconditioning die op maximale stand onder de 40dB zit, dat is ook niet nodig.


Wij kunnen, na het opstellen van een offerte, voor u het geluidsvermogen van uw unit berekenen op basis van de rekentool van de overheid.

Wat is het verschil tussen een single en een multisplit airco?

Bij Single Split wordt één binnenunit aan één buitenunit gekoppeld. Bij Multi Split kunnen meerdere binnenunits aan één buitenunit gekoppeld worden.


Nadeel multisplit:

- Meestal duurder

- Minder energie efficiënt 

- Grote buitenunit 


Voordeel multisplit:

- Maar één buitenunit


Nadeel single split:

- Meerdere buitenunits


Voordeel multisplit:

- Snellere werking

- Energie efficiënt 

- Goedkoper (2x een single split set is meestal goedkoper dan 1x een multisplit met 2 binnenunits)

Hebben airconditioners onderhoud nodig?

Ja. Airconditioners hebben onderhoud nodig en in de meeste gevallen 1 keer per jaar.

* Wettelijk volgens de F-gassenverordening moet elke koeltechnische installatie met een inhoud waarvan het CO2-equivalent groter is dan 5 ton jaarlijks onderhoud hebben. Deze units moeten verplicht ieder jaar een onderhoud hebben. 

* De 5 jaar fabrieksgarantie geldt bij een gedegen onderhoud door een gecertificeerd bedrijf.

 * Verwarmt en koelt u het hele jaar, dan adviseren wij in ieder geval één keer jaar onderhoud.

* Ook om het rendement van de SCOP te kunnen garanderen, is onderhoud nodig. 

Vraag uw offerte op maat aan!

Vraag vandaag nog een offerte aan en krijg een jaar lang gratis onderhoud.

Naam:

Telefoon:

Email: