Airconditioners


Vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan. 

Uw specialist in Medemblik en omstreken.
Koele zomers. Warme winters!


Een airconditioner geeft u koeling op warme dagen en voordelige verwarming op koude winter dagen. Hierdoor kunt u flink besparen op de stookkosten. Daarnaast filtert een airco de lucht waardoor er een schone lucht ontstaat zonder pollen, stof, rook, vieze geurtjes, schimmels en bacteriën. 


✔️ Flink besparen op stookkosten

✔️ Nooit meer warme zomernachten

✔️ Verwijdert stof, rook, vieze geurtjes, schimmels en bacteriën 

✔️ Fluisterstille werking

✔️ Ideaal voor mensen die snel last hebben van allergieën en aandoeningen aan de luchtwegen

Airconditioners 

Van alle verschillende airconditioners is het wandmodel is het populairst. Door de plaatsing aan de wand wordt de gekoelde lucht hoog in de ruimte geblazen. Dit zorgt voor een goede luchtverdeling. Het wandmodel is populair vanwege zijn ruimtebesparende, moderne ontwerp in combinatie met een hoge capaciteit en vrijwel geruisloze werking. 

Wat klanten over ons zeggen:

Offerte formulier
Vraag uw offerte op maat aan!

  • Adres
    Nijverheidsweg 6a, 1671 GC, Medemblik
  • Contact Gegevens
    info@fenroy.nl
    +31 85 080 5212

Offerte Formulier
Reviews van onze klanten
Over Ons
Uw ideale omgevingstemperatuur in huis! Daar zorgen wij graag voor bij Fenroy in Medemblik. Wij staan voor kwaliteit, comfort en deskundigheid. Wij ontwerpen, realiseren en beheren de best passende klimaatoplossingen die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Maak gerust een afspraak voor een gratis advies gesprek of kom langs bij ons op kantoor in Medemblik. Samen met u onderzoeken we graag de mogelijkheden die er zijn. De koffie staat klaar. 

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key
Advies gesprek
Vrijblijvend advies gesprek? Meld u direct aan. 
Wij komen graag bij u langs om advies op maat te geven. Vul het formulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een advies gesprek in te plannen. Ons installatie gebied is in Noord Holland
Vrijblijvend Advies Gesprek

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar kan een airconditioner hangen?

Een airco kunt u in vrijwel iedere ruimte in uw woning laten plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer zijn. In de meeste situaties wordt de airco

geplaatst aan de muur of boven een deurpost

Wat is het geluidsniveau van de airconditioner?

De binnenunit heeft een geluidsniveau rond de 19 a 24db. Dit is extreem stil en u kunt het vergelijken met de ruis van een paar boomblaadjes. Het geluid van de buitenunit ligt iets hoger. 


Volgens het bouwbesluit zijn er sinds 01-04-202 nieuwe regels over het geluidsniveau. Dit betreft niet het dB(A) van de unit, maar echt het geluidsniveau op de perceelgrens.


Er zijn dag- en nachtnormen. De norm van max 40 dB(A) blijft gehandhaafd als basis. Van 7.00 tot 19.00 uur mag iets meer geluid worden gemaakt, namelijk 45 dB(A) bij maximaal vermogen, mits de airco over een nachtstand beschikt. Die moet ervoor zorgen dat het geluidsniveau op de perceelgrens in de periode van 19.00 tot 7.00 uur niet boven de 40 dB(A) komt.


Er is niet één airconditioning die op maximale stand onder de 40dB zit, dat is ook niet nodig.


Wij kunnen, na het opstellen van een offerte, voor u het geluidsvermogen van uw unit berekenen op basis van de rekentool van de overheid.

Wat is het verschil tussen een single en een multisplit airco?

Bij Single Split wordt één binnenunit aan één buitenunit gekoppeld. Bij Multi Split kunnen meerdere binnenunits aan één buitenunit gekoppeld worden.


Nadeel multisplit:

- Meestal duurder

- Minder energie efficiënt 

- Grote buitenunit 


Voordeel multisplit:

- Maar één buitenunit


Nadeel single split:

- Meerdere buitenunits


Voordeel multisplit:

- Snellere werking

- Energie efficiënt 

- Goedkoper (2x een single split set is meestal goedkoper dan 1x een multisplit met 2 binnenunits)