Verzending & levering

Wij monteren alleen in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en delen van Zuid Holland.

Neem snel contact met ons op. Dan gaan wij ons best doen om het adres nog te wijzigen. Als het product al bij de koerier is kunnen wij helaas niks meer doen.  Maar maak je geen zorgen, als je niet thuis bent tijdens de bezorging dan laat de koerier een kaartje achter met informatie over waar je je bestelling op kunt halen, of hoe je een nieuwe bezorgafspraak kunt maken.

Retour en terugbetalingen

We streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze klanten blij zijn met onze producten, maar als je een bestelling wilt retourneren, helpen we je graag verder. U hoeft ons alleen maar een e-mail te sturen en wij leiden u door het proces.

We hebben een retour- en omruilbeleid van 30 dagen, sinds de dag dat het item is ontvangen.  Om in aanmerking te komen voor retournering dienen goederen ongebruikt en onbeschadigd en vergezeld van een aankoopbewijs te zijn. Klanten wordt ten zeerste aangeraden om een ​​bewijs van verzending te krijgen bij het retourneren van goederen om situaties van "verloren pakketten" te voorkomen. Houd er rekening mee dat klanten verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten van geretourneerde artikelen.  Wanneer het geretourneerde artikel is ontvangen en geïnspecteerd, ontvangt de klant een bevestigingsmail met informatie over de status van de terugbetaling.  Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt er kort daarna automatisch een tegoed op de oorspronkelijke betaalmethode van de klant toegepast.

Overige vragen

Bekijkhieralle standaard montage voorwaarden

Laat het ons weten! Dan lossen wij het zo snel mogelijk op.

Heel belangrijk! Niet alleen voelen we ons beter in een fijn binnenklimaat, het is ook bewezen gezonder. Met behulp van uw airco creëert u binnen een klimaat dat optimaal is om in te leven. Bovendien worden de negatieve factoren in de lucht zoals pollen, stof en vuil weggefilterd. Zo voldoet de luchtkwaliteit aan de strengste hygiënische normen. De combinatie van een geregelde temperatuur, aanpasbare luchtstromen en een aangename luchtvochtigheid zorgen samen voor een gezond leefklimaat.

Een vaste airco bestaat uit een buiten- en binnendeel. Door deze combinatie werkt hij veel zuiniger en doeltreffender dan een mobiele airco. Bij een mobiele airco moet altijd een doorgang naar buiten worden gemaakt, wat er in de praktijk op neerkomt dat een raam open moet staan. Dit gaat ten ten koste van de efficiëntie van het apparaat.

Zeker niet. De luchtkwaliteit in uw huis kan een belangrijk effect hebben op uw gezondheid. Omdat een airco niet alleen zorgt voor een prettige temperatuur, maar ook voor ventilatie en luchtfiltering, draagt een airco bij aan een gezond binnenklimaat.

Absoluut.

5 jaar, de garantie vervalt als:

De installatie is gemonteerd en of onderhouden door een niet - geautoriseerd persoon , STEK monteur of F-Gassen gecertificeerd bedrijf .

Het systeem is niet jaarlijks onderhouden

Er sprake is van vandalisme , diefstal , storm schade , overstroming , brand , val - vocht - druk - en stootschade en of schade aangebracht door personen .

Uw systeem niet jaarlijks onderhouden word door een STEK of F-Gassen gecertificeerd bedrijf , 1 jaar vanaf datum van aankoop.Uw systeem is aangepast of verhuist door een niet STEK of F-Gassen gecertificeerd bedrijf .

Customer support

06 38 205 291

info@fenroy.nl

Enter your text here